OM OSS

KENYA OG USA
Heroes of the Nation er en organisasjon med et lidenskapelig ønske om å redde foreldreløse barn verden over, og se dem bli forvandlet til helter. Vi gir et kjærlig hjem til barn som har mistet foreldre på grunn av AIDS, og som står i fare for å dø på grunn av omsorgssvikt. Vi sørger ikke bare for mat og klær til disse barna, men oppdrar dem til å bli morgendagens ledere. Vi tror at disse barna vil forandre Afrika.

Heroes of the Nation ble opprettet i 2002 av Andrew Sievright. Han hadde et  ønske om å oppdra helter av utstøtte og foreldreløse barn. Det som begynte som et lite arbeid med 8 barn, vokste seg snart til å bli det største barnehjemmet i landet, der det nå er hjem og skole for over 500 barn. 60 Kenya-ansatte gjør dette mulig. Klikk her for å møte Heroes staben(Stab).

Vår strategi er å skape barnehjem og skolecampuser som er selvforsynte. For å gjennomføre dette, starter vi mikrokredittbredrifter i lokalsamfunn. Disse bedriftene skaper ikke bare inntekter for HTN- campusen, men skaffer også arbeid for menn og kvinner fra områdene rundt campusen. I stedet for å være avhengige av veldedighet, blir elever, ansatte og ledere satt i stand til å forbedre sitt samfunn. Heroes of the Nation har flere mikroforetak som støtter barnehjemmet, og sørger for yrkesutdanning for noen av de eldre barna.

NORGE
Heroes of the Nation Norge er en forening opprettet høsten 2010, med et ønske om at den norske befolkningen skal kunne være med å bety en forskjell for det arbeidet Heroes of the Nation gjør. Vi har et nært samarbeid med ledere på Heroes of the Nation i Kenya, og i deres hovedkontor i USA for å gjøre dette mulig.

Vi ønsker å se Kenyas foreldreløse barn bli forvandlet til helter og morgendagens ledere, og bringe håp og fremtid til hele Afrika.

Lenker

"Jeg samarbeider med denne fantastiske organisasjonen hvor deres nyskapende tilnærming og suksess er kjent gjennom hele Kenya."