MØT BARNA

Hvert av de 530 barna på Heroes of the Nation har sin egen unike historie og drøm. Vi ønsker å introdusere deg for noen av de mange barna på HTN.

___________________________________

Joseph, 7.klasse

Josephs mor, og eneste foreldre døde under et kirurgisk inngrep i 1994. Etter hennes død, var situasjonen for Joseph og hans søsken fylt av usikkerhet og frykt. De kom til Heroes of the Nation og gjør det nå godt på skolen. Joseph elsker å spille fotball og ønsker å bli pilot.

___________________________________

Lucy, 7.klasse

Lucy’s mor og eneste foreldre arbeidet borte fra hjemmet og hadde ofte ikke mulighet til å være med barna sine. Hun døde i 2000, og etterlot Lucy og søsknene i onkelens omsorg. Han var ganske ung og hadde nettopp etablert sin egen familie. Han kjempet for å forsørge de mange barna i huset. Da det ble åpenbart at han ikke kunne tilfredsstille Lucys grunnleggende behov, tok han henne med til HTN. Lucy elsker å springe. Hun vil bli lege.

___________________________________

Ruth, 11.klasse

Ruth mistet moren sin i 2004. Hun ble etterlatt uten noen til å ta seg av henne. Heroes of the Nation i 2005 og stortrives nå i kjærlige omgivelser. Ruth elsker å danse og hun ønsker å bli musiker. Hun jobber hardt på skolen, og liker å studere Kiswahili og matematikk. I fritiden elsker hun å spille nettball.

___________________________________

David, 7.klasse

David og hans fire søsken vokste opp i et svært fattig hjem.Han måtte slutte på skolen fordi de ikke var i stand til å betale skolepengene. Da han kom tilHeroes of the Nation, hadde han mye å ta igjen på skolen, men nå gjør han det godt. Davids favorittfag er matematikk og samfunnsfag. Han liker å spise chapati (usyret indisk brød), kjøtt og frukt.

Lenker

"Jeg samarbeider med denne fantastiske organisasjonen hvor deres nyskapende tilnærming og suksess er kjent gjennom hele Kenya."